De tre bästa kortspelen

november 23, 2022 2 Kommentarer

Som du kan spela med Amoks nya kortlek

En omgång kortspel, hur trevligt det än låter, kommer att plocka fram en primitiv “killer instinct” även hos den allra lugnaste av oss.

För att smörja hjulen inför detta fängslande stämningsskifte har vi valt ut 52 av de hundratals foton som ni har skickat till oss under åren och placerat dem på en kortlek. Vi bad internets invånare (er) att dela med sig av sina favorit-kortspel. Här är era tre bästa kortspel att testa på ditt nästa äventyr!


Hjärter (länk till video)

500 (länk till video)

Idioten (länk till video)


Så här är den: Amoks nya kortlek! Det perfekta tillbehöret för råbarkade hängmatte-fans som gillar att förnedra andra i kortspel. Eller för dem som aldrig tröttnar på att titta på fantastiska Draumr-foton.


Observera: En gratis kortlek ingår till alla nya köp av Draumr. Amoks kortlek kan också köpas separat i vår webshop.2 Svar

Robert Hedmark
Robert Hedmark

december 01, 2022

Supernöjd med hängmattan och liggunderlaget sover bättre i hängmattan än i min hästen säng👌😊
Kan varmt rekommendera amok hängmatta

Janne
Janne

november 30, 2022

Måste gratulera till en väldigt bra idé som förutom att marknadsföra Amok och dess användning kan roa många med en klassisk
förströelse. Man bör heller inte glömma möjligheten till att lägga patiens i sin ensamhet.
Jag har nu haft min Amok i knappt ett år och fullkomligt älskar den. Har monterat dekorativa krokar på många olika håll i huset för att kunna nyttja den maximalt även inomhus. Då min rygg mår bra av att sova där så blir den faktiskt numer oftare använd än den vanliga sängen. Om inte annat så vaknar jag ständig och förflyttar mig dit under natten. Då värmen inomhus numer dragits ner till ett minimum är det skönt att söka sig ner i denna tryggt vaggande värme för garanterad vila.

Lämna en kommentar

Kommentarer granskas och godkänns innan de publiceras.

Utrustningen har lagts till i din varukorg