Draumr Double

Vi lanserade Draumr hängmatta för en person år 2014. Ända sedan dess har våra fans frågat efter en dubbelversion. Efter många års utveckling är vi nu stolta över att kunna uppfylla era önskemål.

expand_more Läs mer
play_arrowSe video (2 min)
play_arrowSe video (2 min)

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DRAUMR DOUBLE

Visdomsord direkt från produktutvecklaren. Detaljerad 15 minuters video som förklarar allt du behöver veta om Draumr Double.

DETALJERNA

Användarlängd (komfortgräns)

190 cm

Maxvikt

200 kg

Liggunderlagsfickor

198x65 cm (LW-storlek)

Hängmatta vikt

Hängmattan: 1710 g
Upphängningskit: 165 g
2 set aluminiumstänger: 95 g

Totalvikt (hängmatta, packsäck, upphängningskit, aluminiumstänger):
1970 g

Packstorlek

18 x 30 cm

Packvolym

6.5 liter

Pris

3499 kr

10-ÅRSJUBILEUM

Utvecklat i Norge

Hängmattekonceptet Draumr firar 10-årsjubileum. Vi lyssnar noga på våra kunder och resultatet denna gång är en efterlängtad Draumr-hängmatta för två personer. Bläddra igenom bilderna för att lära dig mer om vår historia.

Gratis frakt inom Sverige och EU. 30 dagars öppet köp.

Om du vill lära dig mer om Draumr Double rekommenderar vi att du tar en titt i vår FAQ.

LIGGUNDERLAG FÖR MAXIMAL KOMFORT

Genom användningen av isolerade uppblåsbara liggunderlag ger Draumr-hängmattorna en planare, bekvämare och rymligare liggyta jämfört med konventionella hängmattor.

HÅLL DIG VARM, ÄVEN UNDER KALLA NÄTTER

Välj lämpliga isolerande liggunderlag för att hålla värmen hela natten och vakna utvilad (allt du behöver veta om Draumr och liggunderlag).

ENKEL ATT SÄTTA UPP MED DE INKLUDERADE REMMARNA

I all ödmjukhet tror vi att vårt upphängningssystem för hängmattor är världens enklaste att använda.

ENKELT ATT KOMMA I OCH UR

Det kräver en viss teknik, men precis som med cykling - när du väl har lärt dig är det superenkelt!

ÖVERRASKANDE GOD STABILITET

Det är lätt att tro att en dubbel hängmatta skulle vara mer instabil än en enpersonshängmatta, men det är faktiskt tvärtom. Den andra personen kommer att fungera som en motvikt som dämpar dina rörelser. Två liggunderlag gör också att hängmattan känns styvare och stabilare.

OLIKA VIKT ÄR INGET PROBLEM

Draumr Double är designad med viktskillnaden mellan en förälder och ett barn i åtanke. Justera upphängningen så att den tyngre personens sida är lite högre så kommer viktskillnaden att jämna ut sig. De justerbara remmarna på insidan kan också användas för att finjustera sovytorna.

TA MED BARNEN

Skapa minnen för livet tillsammans med dina barn. Ta med dem på camping och läs godnattsaga innan ni somnar under stjärnhimlen.

PERFEKT FÖR PAR

Om ni delar säng hemma, varför inte göra likadant när ni sover utomhus? Häng tillsammans istället för var och en för sig. När ni delar på hängmatta och tarp behövs bara hälften av utrustningen!

FÅ TILL DET DÄR GODA SAMTALET

Ta med en god vän på camping. Ta med kaffe och filtar. Passa på att prata om de saker i livet som verkligen betyder något.

FLYGANDE SOFFA UNDER DAGEN

Justeringsremmarna inuti hängmattan gör att du enkelt kan ändra hängmattan från platt säng till sittande läge - vi kallar det soffläge.

DUBBELSÄNG UNDER NATTEN

En helt plan hängmatta för två personer. Sov bekvämt på sidan, ryggen eller magen. Inga klämda axlar.

MYGGNÄT OCH UPPHÄNGNING INGÅR

Draumr Double levereras med ett slitstarkt integrerat myggnät, ett kraftigt upphängningskit och massor av förvaringsfickor och snygga detaljer.

FULL PANORAMAUTSIKT

Hängmattan är extremt rymlig och erbjuder den bästa utsikten av alla hängmattor på marknaden. Du slipper stirra in i trädstammen du hänger i!

HÄNG TILLSAMMANS - MED ÖVERLÄGSEN KOMFORT

Utrustningen har lagts till i din varukorg