Garanti och reparation

Våra produkter är tillverkade för att hålla länge, och hängmattor kommer aldrig att bli omoderna. Vi har ett reparationscenter i Oslo och instruktioner på internet för att du ska kunna utföra enkla reparationer själv. På så sätt blir Amok-produkterna livslånga följeslagare på dina äventyr.

5 års garanti

Vårt mål är att leverera bästa möjliga utrustning till dig. Vi garanterar att alla produkter från Amok ska vara fria från defekter i material och hantverk under en period av fem (5) år från inköpsdatum. Om en produkt från Amok uppvisar problem på grund av fel i hantverk eller material, under garantiperioden, kommer vi reparera eller ersätta produkten gratis. Skador som inte täcks av garantin kan vanligtvis repareras till ett rimligt pris.

Normalt slitage

Var uppmärksam på att garantin inte gäller för normalt slitage av produkterna, och inte heller vid felaktig eller oförsiktig användning av produkten, eller vid försök till reparation eller modifiering utan skriftligt medgivande från Amok. Skador som inte täcks av garantin kan repareras till en rimlig avgift.

Alla garanti- och reparationsärenden

Kontakta oss på support@amokequipment.com för mer detaljerad information om reparationsprocessen.

Utrustningen har lagts till i din varukorg